On a cold night

/bilde herfra/

-M♥

It's Christmas time

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget. Jeg har vært opptatt med eksamener og alltid hatt en del å gjøre, så nå er det deilig å endelig være ferdig med første semester! Det har vært krevende, spesielt siden jeg kommer rett fra videregående, men jeg tror det har gått bra. Nå er jeg hjemme og skal feire jul med familien. Det skal bli herlig å kunne slappe av uten å tenke på skole, spise masse god mat og bare kose meg :)

Jeg ønsker alle en riktig god jul! 

/bilde 12345 & 6/

-M♥

Livet som student

Hei :)

Som jeg skrev i forrige innlegg, så har jeg nå flyttet til Oslo hvor jeg studerer Internasjonal Markedsføring på BI. Det er en del nytt å sette seg inn i, og det blir mye selvstudier og pensum å lese fremover. Så det er litt uvant fra videregående, men jeg tror nok det skal gå bra!

Jeg har bare bodd hjemmefra i noen uker, men allikevel føles det mye lenger. Det var litt rart i starten, men ting begynner å falle på plass. Jeg bor for meg selv i en liten studentleilighet i gangavstand til skolen, og trives egentlig veldig godt med det.

/privat/

Dette var bare en liten oppdatering på hva som skjer i livet mitt akkurat nå, og så langt trives jeg med å være student :) Håper alle har en fin helg!

Hva driver du med for tiden?

-M♥

Update

Hei!

Det har blitt lite blogging i det siste, men jeg har vært ganske opptatt med flytting i sommer. Jeg har flyttet til Oslo hvor jeg skal gå på skole. En ny by, et nytt miljø, nye personer og ny skole. Det er en del å sette seg inn i, men ting begynner å falle på plass.

Når det kommer til bloggen så poster jeg ikke så ofte som før, og fokuset mitt vil først og fremst være på skole. Derfor kommer jeg nok kanskje til å poste et par innlegg i måneden, eller når jeg har lyst til det. Jeg tror heller ikke det er så mange som pleier å lese bloggen min fast, men om noen har ideer til hva dere vil ha mer eller mindre av på bloggen, så kom gjerne med innspill!

Følg meg gjerne på Bloglovin' - WeHeartIt - Tumblr 

-M♥

Anbefaling av TV-serier

/bilde 12 & 3/

Pretty Little Liars handler om de fire jentene Spencer, Aria, Emily og Hanna som mottar meldinger fra "A", en mystisk person de prøver å finne ut hvem er. Samtidig prøver de å finne ut av hvem som drepte deres beste venninne Alison, og om hun fortsatt kan være i live... Jeg synes serien er utrolig spennende, og den inneholder også mye drama og kjærlighet.


/bilde 12 & 3/

Teen Wolf handler om Scott som blir bitt av en varulv, og hans beste venn Stiles. Han forelsker seg også i en jente som er datteren til en varulvjeger. Det høres sikkert litt sært ut, men jeg synes den er utrolig bra og litt skummel til tider. Serien inneholder en god del spenning, og jeg synes den blir bedre for hver sesong. Jeg gleder til sesong 4 starter neste uke!


/bilde 12 & 3/

The Vampire Diaries handler om Elena og vampyrbrødrene Stefan og Damon. Den handler blant annet om vampyrer, varulver og hekser, men den inneholder også mye kjærlighet, drama og forviklinger. Spesielt siden både Stefan og Damon er forelsket i Elena, som er dobbeltgjengeren til Katherine. Denne serien har jeg fulgt med på i fem sesonger, og jeg liker den fortsatt utrolig godt!


/bilde 12 & 3/

The Originals er en spin-off serie av The Vampire Diaries. Den handler om de aller første originale vampyrene Klaus, Elijah og Rebakah, som er kjent fra TVD. De returnerer til byen New Orleans som de hjalp å bygge opp for mange år siden, og det fører med seg en del drama. Dersom du liker TVD, så vil du nok også like denne serien!


/bilde 12 & 3/

Gossip Girl er en serie de aller fleste har hørt om. Den handler om ungdommene fra Upper East side i New York, og deres liv fylt med masse drama, skandaler og kjærlighet. Det er over ett år siden jeg så ferdig denne serien, og jeg savner den faktisk litt 


Dette er altså noen av de seriene jeg anbefaler :)

Ser du på noen av disse TV-seriene?

Har du noen å anbefale?

-M♥

BANGERZ

Hei!

På onsdag var jeg på Miley Cyrus konserten i Oslo. Jeg har vært fan av Miley siden Hannah Montana, og jeg liker henne fortsatt selv om hun har forandret seg en god del. Jeg liker det at hun er seg selv, og ikke bryr seg om hva andre mener om henne! Jeg innrømmer at hun kan være litt drøy til tider, men jeg digger henne uansett. Konserten var utrolig bra! Crazy sceneshow og hun synger sykt bra live!

/bilde 12345 & 6/


Var du også på Miley konserten?

-M♥

Happy New Year!

/bilde herfra/


Godt nyttår alle sammen! 

-M♥

Merry Christmas!

Hei :)

Jeg ville bare ønske alle sammen god jul! Kos dere masse i kveld :D

/bilde herfra/

-M♥

10 things I love about autumn

Hei :)

Dessverre er nok sommeren over for i år, og høsten har kommet. Det er tid for kjøligere vær og mørkere kvelder, men jeg synes også høsten er en ganske koselig årstid. Nå er det heller ikke så altfor lenge igjen til jul, "bare" 100 dager. Jeg har til og med lastet ned en nedtelling til jul app på mobilen, hehe. Noen som gleder seg litt? Her er ihvertfall noen ting jeg liker best ved høsten:

♥ Løvet som skifter farge og faller fra trærne

♥ Varme strikkegensere

♥ Store skjerf

♥ Kvelder inne med en god bok eller film, et pledd og noe varmt å drikke

♥ Varm kakao med marshmallows

♥ Fyr i peisen

♥ Stearinlys

♥ Høstferie

♥ Halloween

♥ Det at det ikke er så lenge igjen til jul


/bilde 1234567 & 8/


Hva liker du best med høsten?

-M♥

Harry Potter - Studio Tour

Hei :)

I London var jeg også på The Making of Harry Potter - Studio Tour. En magisk opplevelse! Det var utrolig gøy å se de helt originale kulissene som ble brukt i filmene, og hvordan filmene ble laget. Spesielt gøy var det å se The Great Hall, selv om jeg egentlig trodde den skulle være større enn den var.

Siden studioet ligger litt utenfor London bestilte vi billettene sammen med buss til og fra. Jeg synes det var et veldig bra opplegg uten for masse folk. Den eneste delen som var guidet var starten og i The Great Hall, ellers kunne du gå å se på alt som du selv ville.

Jeg tok en god del bilder, så jeg har bare valgt ut noen av dem som jeg deler her på bloggen :)

Bussen vi kjørte med.

Inngangen.

"The cupboard under the stairs" fra da Harry bodde hos Dumlingene.


Inne i The Great Hall:

 

Juleballet fra Harry Potter og Ildbegeret:

Kostymene de brukte.


Humlesnurrs kontor.

Professor Slurs klasserom.

Hjemme hos familien Wiltersen.

Inngangen til "The Chamber of Secrets".

"The Knight Bus".

Huset til Dumlingene.

Huset til Harrys foreldre.

"Hogwarts Bridge".

 

"Diagon Alley":

Ollivanders tryllestaver.

 

Miniatyr av Galtvort:

/bilder - privat/


Som sagt var dette bare noen av bildene jeg tok, og det er utrolig mye mer å se! Dersom du liker Harry Potter er dette absolutt et sted jeg anbefaler å dra til :)

Liker du Harry Potter?

Har du vært på Harry Potter Studio Tour før?

-M♥

Bilder fra London og Madame Tussaud's

Hei :)

Her kommer noen av bildene jeg tok fra London turen. Bildene fra Harry Potter Studio Tour kommer i et eget innlegg litt senere. Alle bildene er tatt og satt sammen av meg, så det er ikke lov å kopiere uten lov. Dette er de bildene jeg valgte å dele på bloggen :)

 

London:

Klassisk britisk telefonkiosk - London Eye - Big Ben.


Notting Hill:

Notting Hill er et område som blant annet er kjent for fargerike hus og markedet på Portobello Road. Jeg vet ikke om noen av dere har sett filmen med samme navn som har Julia Roberts og Hugh Grant i hovedrollene? Filmen er ihvertfall spilt inn i samme område.

 

Madame Tussaud's:

Det var veldig gøy å se alle voksdukkene på Madame Tussaud's, selv om jeg synes det var altfor mange folk der på en gang. Det er mange som likner veldig bra på de ekte personene, og det var moro å se hvor bra de hadde klart å lage dukkene. En severdighet verdt å få med seg når man er i London :)

Jeg fikk ikke tatt så veldig mange bilder rett og slett fordi det var så mange folk der. Det er også derfor jeg ikke har tatt bilde av hele figurene fordi det var umulig å ta et bilde uten en fremmed som poser ved siden av, haha. I tillegg ble ikke kvaliteten på alle bildene så veldig bra, derfor har jeg isteden valgt ut noen av bildene, redigert de litt og satt dem sammen i to collager.

Audrey Hepburn - Emma Watson - Julia Roberts - Beyoncé.

Leonardo DiCaprio - Kate Winslet - Robert Pattinson og Taylor Lautner - Justin Bieber.


Har du vært på noen av disse stedene før?

-M♥

Hjemme igjen

Hei :)

Ville bare si ifra om at jeg nå er hjemme igjen fra en flott uke i London. Jeg har vært der en gang tidligere for rundt 3 år siden, og må si at London er en av mine favorittbyer! Denne gangen har jeg vært på blant annet Madame Tussaud's og Harry Potter Studio Tour, i tillegg har det også blitt litt shopping og en del "sightseeing". Jeg har også fått tatt noen bilder på reisen som jeg godt kan legge ut senere :)

/privat/


Hva gjør du i dag?

-M

Liten oppdatering

Hei :)
Beklager for mobilblogging, men jeg har ikke tilgang på pc her i London, og når jeg er på ferie er ikke akkurat blogging det først jeg tenker på. Derfor blir dette bare en liten oppdatering, men i dag har vi vært på Madam Tussaud's. Det var veldig mange folk der, så det var ikke så lett å få tatt noen bra bilder. Men jeg kan godt poste noen av bildene jeg tar på turen når jeg kommer hjem igjen hvis dere vil det :) Ellers har vi blant annet vært på Oxford Street og Hyde Park. Jeg har noen innlegg på utkast, så jeg kommer nok til å forsette å oppdatere bloggen mens jeg er her.

Ønsker alle sammen en fin helg!
-M❤

Off to London

Hei!

Jeg ville bare si ifra om at i dag reiser jeg til London. Jeg vet ikke om det blir så mye blogging før neste uke, men jeg har laget noen utkast. Kanskje det også blir litt mobilblogging. Vi snakkes :)

/bilde 123 & 4/


Har du noen spesielle planer for ferien?

-M

This Sunday

Hei :)

Denne søndagen har jeg vel egentlig ikke gjort så mye spennende. Har vært en liten tur ute, men siden det er så grått vær ute nå tror jeg skal sette meg ned for å lese ferdig The Fault in Our Stars. Jeg har bare igjen noen få sider, så en omtale av boka kommer nok snart :)

/privat/


Hva gjør du i dag?

-M♥

The liars are back

Hei :)

Endelig har sesong 4 av Pretty Little Liars kommet! Har akkurat sett ferdig den første episoden. Jeg skal ikke røpe det som skjer, men jeg fikk faktisk rett når jeg gjettet på hvem som var død, selv om det ikke var den personen som lå i bagasjerommet.

I dag fikk jeg også vite at jeg ikke kom opp i muntlig eksamen, noe som egentlig ikke er så rart siden jeg kom opp i skriftlig, så nå er det endelig helt ferie!

/bilde herfra/


Hva har du gjort i dag?

Følger du med på PLL?

-M♥

Liten pause

Ville bare si ifra om at det ikke blir så veldig mye blogging denne helgen. Har en del å gjøre nå som jeg har eksamen neste uke. Nå er det også bare en uke igjen til jeg endelig har sommerferie :)

/bilde herfra/


Når har du ferie?

-M

17. mai

Gratulerer med dagen alle sammen! Håper dere alle får en fin dag, og kos dere masse :D

/bilde herfra/


Hva er dine planer videre for dagen?

-M♥

Hvorfor?

Hei!

I dag fikk vi vite om vi kom opp i skriftlig eksamen, og gjett hva jeg kom opp i? Matte. Selvfølgelig måtte jeg jo komme opp i det jeg minst ville. Men det positive er at da kommer jeg ikke opp i muntlig, og jeg slutter tidligere på skolen. Ellers regner det i dag, noe som ikke akkurat gjør humøret bedre, men jeg må innrømme jeg følte meg litt bedre etter å ha spist kake når jeg kom hjem (trøstespising, hehe♥). Nå håper jeg bare at jeg består eksamen med en grei karakter, så blir jeg fornøyd :)


Akkurat sånn jeg følte det når jeg fikk vite at jeg hadde kommet opp i matte:

Image and video hosting by TinyPic

/gif herfra/


Kom du opp i eksamen i dag?

-M♥

1D konserten

Konserten i går var helt fantastisk! Kjempegod stemning i salen, og guttene var utrolig flinke! Innimellom sangene sa de blant annet at de elsker Norge, den norske fansen og at de vil komme tilbake en dag :D Fortsatt ganske uvirkelig at jeg endelig har fått sett One Direction live 

/bilder herfra/


Var du også på One Direction konserten?

-M♥

One Direction konsert i morgen

Hei!

I morgen skal jeg på One Direction konsert, og jeg gleder meg kjempemasse til å se guttene live for første gang! :D Dette blir et veldig kort innlegg, men jeg ville bare si ifra at jeg nok ikke kommer til å oppdatere bloggen før senere i uka, så vi snakkes 

/bilde herfra/


Skal du på konserten?

-M♥

xoxo, Gossip Girl

Hei :)

I går så jeg ferdig den aller siste episoden av Gossip Girl. Hele 6 sesonger fylt med drama, skandaler, kjærlighet og vennskap i New York. Jeg ble fort hekta på serien, og jeg kommer nok til å savne alt dramaet nå som det er over. Men jeg likte slutten veldig godt 

/bilde 12345 & 6/


Har du sett på Gossip Girl? I så fall, hva synes du om serien?

-M♥

BEST DAY EVER

Onsdagen var virkelig utrolig! Jeg fikk møtt Justin Bieber (!!!) og konserten var bare helt fantastisk!

Dagen før, litt sent på kvelden, fikk jeg en e-post fra BieberFever om at jeg hadde vunnet Meet & Greet billett! Jeg kunne ikke tro det, og kjente bare tårene komme med en gang. Helt siden jeg ble en Belieber i starten av 2010, har jeg alltid villet møte Justin og nå, bare noen timer til, skulle drømmen bli sann. Møtet gikk utrolig fort; inn for å ta bilde og så rett ut igjen. Vi var en gruppe på seks personer og jeg fikk stå ved siden av ham. Han la armen rundt meg, egentlig ganske sykt å tenke på!  Jeg skjønner meg ikke på de som sier de ble skikkelig skuffet over M&G osv, når du faktisk har sjansen til å se Justin Bieber så nærme og ta bilde med ham. Det er mange som ville gjort hva som helst for å møte idolet sitt, eller bare få sett ham.

Etterpå var det å vente på konserten, og det var kjempegod stemning i salen. Selve konserten var helt utrolig bra, virkelig en fantastisk opplevelse!! Jeg kan fortsatt ikke helt tro alt sammen, alt føles ganske uvirkelig! Alt i alt var det virkelig en fantastisk dag jeg nok aldri vil glemme 

Jeg tok noen bilder med iPhonen, men ikke alle ble så bra. Derfor har jeg isteden satt sammen noen bilder som er hentet herfra.

 

Har du også vært på Bieber-konsert?

-M♥

Only one day left

I morgen skal jeg på Justin Bieber konsert!!! :D Jeg gleder meg utrolig mye, tror ikke det har gått helt opp for meg enda! Etter å ha ventet i flere år skal jeg endelig få se Justin live!! Ååå, det kommer til å bli så bra! Dere merker kanskje at jeg er litt gira? Men så det er ikke hver dag Justin Bieber kommer til Norge heller ;) I morgen blir nok en lang dag, så vet ikke om det blir så mye blogging før torsdag. Vi snakkes!

Image and video hosting by TinyPic

/bilde 1 & 2/

 

Skal du på konsert i dag, eller de andre dagene?

-M♥

10 days left!

Hei :D

Nå er det faktisk bare 10 dager igjen til jeg skal på Justin Bieber konsert (!!!). Tiden har gått så utrolig fort, og det virker ikke såå veldig lenge siden jeg telte ned fra 200 dager. Helt siden jeg først hørte om Justin i starten av 2010, har jeg hatt lyst til å se ham live. Og nå er det altså bare 10 dager igjen til jeg skal det! Jeg gleder meg så utrolig masse!! 

/bilde 1, 2 & 3/


Skal du på en av konsertene?

-M

Påskeferie!

Hei :D

Endelig er det påskeferie! Det har blitt en god del skolearbeid den siste tiden, så skal bli godt å kunne få slappet av litt. Mine planer for ferien er en liten tur til Sverige, men ellers skal jeg for det meste være hjemme. Jeg skal også på kino med ei venninne for å se The Host, og jeg gleder meg utrolig mye til å se den! Jeg har lest boka, så det blir spennende å se hvordan de har laget filmen.

Det blir nok ikke så mye blogging denne uka, men skal prøve å komme med noen innlegg :)

aww :) /bilde herfra/


Ønsker alle en fin påske 

Har du noen planer for ferien?

-M

5 facts about me

Siden jeg ikke har vært så personlig på bloggen før, tenkte jeg å la dere bli litt bedre kjent med meg :)

1. Jeg er sjenert, men når du først blir kjent med meg skjønner du hvor rar jeg faktisk er.

2. Jeg har lyst til å studere i utlandet, gjerne i England.

3. Jeg har vært en Belieber siden starten av 2010, og en av mine store drømmer er å få møte Justin.

Snart bare én måned igjen til jeg får se Justin live ♥ Måtte bare legge ut det nederste bilde, hehe..


4. Jeg hater edderkopper og andre insekter.

5. Jeg elsker filmene som er basert på bøkene til Nicholas Sparks, og har sett nesten alle. The Notebook, The Last Song og A Walk to Remember bare for å nevne noen av dem. Utrolig søte, men samtidig triste alle sammen.

 

Hva synes du om slike innlegg?

Har vi noe til felles?

-M♥

/bilde 1, 2 & 3/

Can't wait for summer...

/bilde 12345 & 6/


Gleder du deg også til sommeren?

-M♥

My favourite youtubers

1. JacksGap

Jeg elsker videoene til Jack Harries! Tvillingbroren Finn er også med i en del av dem, og jeg synes de er morsomme og ikke minst kjekke, hehe...

 

2. zoella280390

Zoe poster videoer om mote og skjønnhet, men også mer hverdagslige ting.

 

3. TanyaBurr

Tanya er utrolig flink med sminke og har også flere tutorials.

 

Har du noen youtube favoritter?

-M♥

Etterlengtet ferie

Hei!

Nå er det endelig vinterferie! Kjenner det skal bli godt å kunne sove lenge og bare slappe av uten å måtte tenke på skole og prøver. Jeg reiser bort i midten av uka, men skal prøve å få blogget litt likevel :)

/bilde 1 & 2/


Ønsker alle sammen en fin uke! 

Har du også ferie?

Hva har du gjort i dag?

-M

Langhelg og Gossip Girl

Hei :)

Det er utrolig deilig å ha fri på en fredag for en gang skyld. Hadde egentlig planer om å sove lenge, men jeg våknet tidlig på grunn av bråk utenfor. I dag har jeg egentlig planer om å gjøre noe skolearbeid, men også bare slappe av og kanskje se noen episoder av Gossip Girl. Jeg har blitt litt hekta på den serien, og er kommet til slutten av sesong 2 :)

/bilde herfra/


Hva gjør du i dag?

Følger du med på Gossip Girl?

-M♥

That feeling...

/bilde herfra/

-M♥

Happy New Year

/bilde herfra/


Nå er det offisielt 2013! Godt nytt år alle sammen :D

-M♥

Merry Christmas

Hei!

Jeg vil bare ønske alle sammen en riktig god jul :D Kos dere masse 

/bilde herfra/

-M♥

Juleferie!

Hei :D

Nå er det endelig juleferie! Jeg skal feire jul hjemme, og har egentlig ikke noe spesielle planer annet enn at jeg skal slappe av og kose meg. Det skal ihvertfall bli deilig med jul og alt som hører til, som blant annet julestemningen, koselige julefilmer, god mat, gaver og kos :)

/bilde 1 & 2/


Håper dere får en fin jul alle sammen! 

Har du noen spesielle planer i jula?

-M

12.12.12

/bilde herfra/


I dag er det den 12. desember 2012, og faktisk den siste dagen vi kommer til å se som har dato med samme tall (12.12.12). I dag er det også bare 12 dager igjen til jul! :)

Hva har du gjort i dag?

-M♥

I do a lot of thinking before I go to sleep...

/bilde herfra/

 

Tenker du på noe av dette før du legger deg?

-M♥

1. desember

/bilde herfra/


God morgen! I dag er det 1. desember som betyr at det ikke er lenge igjen til jul! Jeg synes julen er utrolig koselig, og gleder meg til å bake pepperkaker, høre på julesanger, se på filmer og bare kose meg sammen med familie og venner :)

Hva gleder du deg mest til i desember?

-M♥

Can't wait for Christmas

/bilde 1, 23456 & 7/


Nå er det 33 dager igjen til julaften :)

Gleder du deg til jul?

Hvilket bilde likte du best?

-M♥

Kino - Breaking Dawn Part 2

Hei!

I kveld skal jeg se Breaking Dawn - Part 2, den siste av Twilight-filmene. Jeg gleder meg så utrolig mye! :D Det også blir trist siden det er den aller siste filmen, men samtidig er jeg spent på hvordan de har laget slutten. Ha en fin fredagskveld!

/bilde herfra/


Hva skal du i kveld?

-M♥

Happy Halloween

/bilde 1, 2 & 3/


Hva skal du gjøre i kveld?

-M♥

Endelig høstferie!

Hei :D

Nå er det endelig høstferie! Kjenner det skal bli utrolig deilig med en uke uten skole. Jeg har ikke noen spesielle planer for ferien annet enn at jeg skal slappe av, sove lenge og bare kose meg. Får se hva annet jeg finner på :)

/bilde fra weheartit/


Jeg vil også si tusen takk til dere som leser og kommenterer bloggen min! 

Har du ferie nå? I så fall, har du noen planer?

-M♥

It's soon autumn

/bilder fra weheartit/


Varm kakao - Pledd - En god bok - Store skjerf - Løvet som skifter farge og faller fra trærne 

Dette er det som faller meg inn når jeg tenker at det snart er høst :)

 

Liker du høsten?

-M♥

I'm home

Hei :)

Nå har jeg kommet hjem igjen fra ferie, så skal prøve å få lagt ut noen nye innlegg snart. Kom gjerne med forslag til hva dere vil lese mer om!

De siste ukene har jeg blant annet hatt bursdag (blitt 17 år!), besøkt familie, dratt på kino, spist is og mye mer. Har litt over en uke igjen med ferie, så får prøve å gjøre det meste ut av det :)

/arkivbilde, privat/


Hva skal du i dag?

Regner det der du bor?

-M♥

Liten pause

Hei :)

Siden jeg reiser på ferie i morgen, tar jeg meg en liten pause fra bloggingen. Jeg vet det har blitt dårlig med blogging den siste tiden, men etter sommerferien kommer jeg tilbake for fullt. Jeg blir borte i rundt en uke, så da ønsker jeg alle en fortsatt god sommer! :)

-M♥Hei :) Jeg er ei jente på 20 år som blogger om alt fra bøker og ting som inspirerer meg, til helt hverdagslige ting. Takk for at du leser bloggen og legg gjerne igjen en kommentar!

Bloglovin' - We♥It - Tumblr

kategorier

 • Blogg
 • Bøker og filmer
 • Hverdag
 • Inspirasjon
 • Mote
 • Musikk
 • Skjønnhet

 • arkiv

 • Februar 2015
 • Januar 2015
 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012
 • Mars 2012
 • Februar 2012

 • designet er laget av:

 • caroline maria

 • diverse  hits